L'Arjau. Núm. 76. 150 anys del Cor de Maria (juny 2016)

L'Escola Cor de Maria ha complert 150 anys a la nostra ciutat. Aquesta celebració ha estat l’excusa per revisar la història del centre educatiu i veure l’esforç que s’ha realitzat al llarg del temps per renovar el projecte i donar-li continuïtat. Aquest treball actualment es continua realitzant amb intensitat i vocació, com bé s’explica en els escrits que formen part d’aquesta revista.

El pas del temps implica canvi. El Cor de Maria té 150 anys d’experiència, ha passat per diferents èpoques amb més o menys dificultats, ha viscut canvis socials, polítics i econòmics rellevants, s’ha adaptat a les modificacions de la normativa d’ensenyament, que han estat infinites al llarg de la seva vida. Sempre s’ha intentat buscar la continuïtat de la seva tasca: l’educació i la formació dels seus alumnes, impregnats d’uns valors humans i d’uns principis cristians.

Avui dia es treballa, des d'aquesta escola, per a una societat més justa i solidària on tothom tingui els mateixos drets i oportunitats, favorable per al seu desenvolupament com a persones i ciutadans. L’escola és viva i s’ha anat adaptat a les necessitats dels seus alumnes i de la societat.

ARXIU MUNICIPAL

Adreça: Carretera de Girona, 45-47
arxiu@guixols.cat · Tel. 972 32 25 93

Horari: feiners de 9 a 15 h. 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits