Fons Associació Turística Guixolenca

Entitat per a la defensa i la promoció dels interessos turístics de la ciutat.

Data.- 1982 - 2006.
Tipus de documentació.- Textual i gràfica (fotografies i audiovisuals).
Volum.- 3,8 m.l. (153 unitats documentals textuals, 423 imatges fotogràfiques formades majoritàriament per positius i 16  pel·lícules de vídeo VHS que contenen diverses còpies de 6 enregistraments audiovisuals).
Observacions.- Fons descrit. Per a la seva consulta contacteu amb l'Arxiu Municipal.

Entitat creada l’any 1982 a Sant Feliu per un grup de ciutadans guixolencs amb la finalitat de defensar i enfortir els interessos turístics de la ciutat, com a reacció a la crisi del model productiu i econòmic que havia imperat al municipi fins aquell moment. L’entitat es manté encara en actiu, i en el transcurs dels seus gairebé 30 anys d’existència ha participat en nombroses activitats de promoció turística i econòmica de la ciutat. L’any 1991, l’Associació va crear una secció esportiva, amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi mitjançant la promoció de la pràctica de l’esport.

Entre les accions endegades per l’Associació que han tingut un major arrelament i continuïtat hi figuren la Mostra de Cuina i Pastisseria, l’entrega del guardó Porta Ferrada d’Or, o la Travessia nedant al port de Sant Feliu.

ARXIU MUNICIPAL

Adreça: Carretera de Girona, 45-47
arxiu@guixols.cat · Tel. 972 32 25 93

Horari: feiners de 9 a 15 h. 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits