Guíxols Descobreix

Aquest recurs té com a objectiu que la ciutadania pugui conèixer la ciutat, especialment la seva història i patrimoni, sense moure’s de casa. La base dels continguts és el patrimoni documental de la ciutat, o sigui la documentació que es conserva a l’Arxiu Municipal, i també les publicacions i material que s’ha anat preparant des de l’Arxiu Municipal durant dècades (Tallers d’Història, Quaderns Didàctics El Trinquet, L’Arjau, Col·lecció Estudis Guixolencs).

slide descobreix 4 lowAra més que mai, sense moure’t de casa, dedica part del teu temps a conèixer la història i el patrimoni de la ciutat.

El recurs té tres apartats:

La imatge del dia. Fem memòria! Ajuda’ns a identificar el que es veu... Aquí pots fullejar un àlbum virtual amb fotografies, però també amb gravats, dibuixos, pintures, mapes, plànols, cartells, etc. Et convidem a conèixer la ciutat al llarg del temps.

Passejades. Visita la ciutat amb uns altres ulls! Acabes d'entrar en un aparador on trobaràs diverses rutes i localitzacions que han sigut testimoni de la història i el patrimoni de Sant Feliu de Guixols. Personatges, tradicions, arquitectura, art, història...

Sabies que. Aquest és un recull de curiositats diverses sobre el nostre territori… El ritme de vida quotidià fa que passem per alt molts detalls que ens envolten. Ara tens l’ocasió d’aturar-t’hi!

Clica aquí per entrar a Guíxols Descobreix i sorpren-te!

ARXIU MUNICIPAL

Adreça: Carretera de Girona, 45-47

Horari: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 15 h.
Per a la consulta presencial cal reservar cita prèvia
arxiu@guixols.cat · Tel. 972 32 25 93

 

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits