En aquest apartat podeu veure diverses exposicions virtuals elaborades per l’Arxiu Municipal que us acostaran als seus fons documentals i a aspectes relacionats amb la història i el patrimoni cultural del municipi.

SFGX 1979 - 2019: La transformació de la ciutat

El 3 d’abril de 1979 es van celebrar a l’Estat espanyol les primeres eleccions municipals democràtiques després de la mort del dictador Franco. Aquests quaranta anys d’ajuntaments democràtics han suposat una profunda transformació de Sant Feliu de Guíxols i de la manera de viure dels seus ciutadans. L'exposició mostra, de manera molt visual, quins han estat aquests canvis des de la perspectiva del desenvolupament urbanístic, la dotació d’infraestructures i equipaments per a resoldre les necessitats dels ciutadans, la xarxa associativa i la participació en la vida política municipal.

Versió interactiva de l'exposició que es a poder veure al Parc Central durant els mesos de juny i juliol de 2018 organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols -Arxiu Municipal i Museu d’Història de la Ciutat- en el marc del projecte de difusió Viure en democràcia. Sant Feliu de Guíxols, 1979 - 2019.

ARXIU MUNICIPAL

Adreça: Carretera de Girona, 45-47
arxiu@guixols.cat · Tel. 972 32 25 93

Horari: feiners de 9 a 15 h. 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits